Linus Berlins öppna klämma med Grevéost

Så här gör du Linus Berlins öppna surströmmingsklämma med Grevéost

INGREDIENSER

  • Hårt tunnbröd
  • Smör
  • 2 rensade surströmmingar 2
  • Kokta mandelpotatisar
  • Finhackad rödlök
  • Gräddfil
  • Tomat
  • Grevéost

Linus är en av de tre saltÖRERNA

GÖR SÅ HÄR

Bred ett tunt lager smör på tunnbrödsskivan. Detta hjälper att hålla de övriga ingredienserna på plats. Täck tunnbrödet med två rensade surströmmingar. Skiva den kokta potatisen och lägg på fisken. Strössla finhackad rödlök över potatisen.

Klicka därefter gräddfil över rödlöken. Gräddfilen ger en krämig konsistens och en mild smak som balanserar smakerna. Skiva tomaten tunt och lägg nu över gräddfilen. Salta. Lägg två skivor Grevéost på tomaten. Nu är din klämma redo att ätas. Njut av de härliga smakerna och den knapriga konsistensen.

JOHANBERLIN, SALTÖR

INGREDIENSER

  • Hårt tunnbröd
  • Smör
  • 2 rensade surströmmingar 2
  • Kokta mandelpotatisar
  • Finhackad rödlök
  • Gräddfil
  • Tomat
  • Grevéost

Linus är en av de tre saltÖRERNA

GÖR SÅ HÄR

Bred ett tunt lager smör på tunnbrödsskivan. Detta hjälper att hålla de övriga ingredienserna på plats. Täck tunnbrödet med två rensade surströmmingar. Skiva den kokta potatisen och lägg på fisken. Strössla finhackad rödlök över potatisen.

Klicka därefter gräddfil över rödlöken. Gräddfilen ger en krämig konsistens och en mild smak som balanserar smakerna. Skiva tomaten tunt och lägg nu över gräddfilen. Salta. Lägg två skivor Grevéost på tomaten. Nu är din klämma redo att ätas. Njut av de härliga smakerna och den knapriga konsistensen.

LINUS BERLIN, SALTÖR